Jual Beli Malaysia
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Panduan Untuk Penjual
Iklan di JBMalaysia
Kedai PREMIUM
Lebih Ramai Pelanggan
Rahsia Menjual
Iklan PERCUMA


Iklan di JBMalaysia











Mininiaga




Share | 
 

 Ronado Men Gel | Besarkan Zakar | Ereksi Berulang | Prestasi Mantap

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
putera



Posts : 112
Join date : 24/03/2011

PostSubject: Ronado Men Gel | Besarkan Zakar | Ereksi Berulang | Prestasi Mantap   Wed May 14, 2014 8:36 pm

Ronado Men Gel | Besarkan Zakar | Ereksi Berulang | Prestasi Mantap

Formula Terkini

Gel pembesaran alat sulit lelaki. Gel ini adalah jawapan bagi kenikmatan seks terbaik untuk lelaki sejati. Kandungan ekstrak herba gel akan menambah aliran darah ke zakar dan menjadikan tegangan lebih lama walaupun selepas klimak.

Penggunaan yang kerap akan merangsang aktiviti metabolisma dan menguatkan tisu-tisu disekeliling zakar. Hasilnya ialah penambahan saiz zakar.Produk Hebat. Formulasi Dari France. Pasti Berkesan.

Ciri-ciri

* Membesarkan zakar agar lebih panjang & padat
• Memberi nikmat terbaik dalam hubungan seks
• Ereksi lebih lama walaupun selepas klimak
• Meningkatkan prestasi seksual
• Memberikan Ereksi Berulang
• Mengukuhkan saraf dan otot ereksi
• Anti-bakteria
• Membolehkan wanita untuk mencapai orgasme

Penggunaan

Sapu Gel & Urut di sekeliling zon sensitif zakar pada waktu pagi & petang selepas mandi
Tidak perlu bilas zakar selepas aplikasi. Tidak melekit atau berminyak. Gel akan menyerap terus ke kulit.


Kandungan Gel:

Ekstrak Mentimun, Ekstrak Witch Hazel, Gliserin, Estrak Red Pueraria Mirifica, Propylene Gycol & Estrak Green Tea.

Berat: 50ml

untuk melihat web luar negara yang menjual produk ini. Bandingkan harganya... Sila klik pada link di bawah untuk lihat harga jualan di Itali/Eropah.

http://www.sexo-hommes.com/devel.php


Testimoni:

Selepas menggunakan selama sebulan 4 hari, saya terasa perubahan mendadak.kepala zakar mengembang lebih besar dari sebelum ni,bila time mengeras kepala zakar seperti cendawan.Bila masa beraksi memang tahan lama dari biasa.bayangkan wife bukan main seronok sekali.Kadang kadang bila menonton tv,tangan wife gatal gatal jer nak pegang zakar.Tempahan ke dua pasti akan dibuat sedikit masa lagi.

-Farid Ahmad,Sabak Bernam.

Lama juga saya fikir,macam mana zakar suami saya berubah ketara pembesarannya,sebelum ini bila bersama senang sahaja masuk,tapi sejak akhir akhir ni bukan main susah nak masukkan,bila saya tanya dia hanya tersenyum gelak gelak hinggalah saya terjumpa celah kain dalam almari produk ini. Sekarang ni,saya pula sanggup keluarkan duit untuk belikan untuk suami tercinta.Seronok sangat sebab bukan setakat besar tapi tahan lama.

-Adriana,Sepang

Tak nak cakap banyak,siapa tak try memang rugi,Berbaloi dengan harga.Kalau tahu kehebatan produk ni dari dulu lagi dah beli.TQ bro.

-Hisyam Aris,Setiawangsa



INFO LANJUT DAN BARANG-BARANG LAIN SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/

http://hebatpower.com/blogs/ronado-men-gel-besarkan-zakar-ereksi-berulang-prestasi-mantap/

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam




CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Semenyih,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit




HARGA ASAL RM150 [/SIZE]


1.Tawaran Istimewa Bankin RM120.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT

Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :RONADO

Back to top Go down
View user profile
 
Ronado Men Gel | Besarkan Zakar | Ereksi Berulang | Prestasi Mantap
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ODEL after the right issue wt happen?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
JBMalaysia :: Jual Barang :: Kecantikan dan Kesihatan-
Jump to: