Jual Beli Malaysia
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Panduan Untuk Penjual
Iklan di JBMalaysia
Kedai PREMIUM
Lebih Ramai Pelanggan
Rahsia Menjual
Iklan PERCUMA


Iklan di JBMalaysia











Mininiaga




Share | 
 

 Pengedar Beauty Breast Pump Elektronik(ORIGINAL) Untuk Besarkan Payudara

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
putera



Posts : 112
Join date : 24/03/2011

PostSubject: Pengedar Beauty Breast Pump Elektronik(ORIGINAL) Untuk Besarkan Payudara   Thu Mar 24, 2011 11:08 pm

Pengedar Beauty Breast Pump Khas Untuk Payudara Yang Terhebat Abad Ini.
Beauty Breast Pump
(ElectricBreast Enhancement Pump)



Sistem vakum payudara kini terdapat di Malaysia dengan pam vakum unik yang direka khas untuk membesarkan saiz dan bentuk buah dada anda dengan selamat dan cepat tanpa rasa sakit dan risiko pembedahan implan. Ianya bukan bra push-up, bra ber pad ataupun penggunaan silicon, ia hanya buah dada anda yang asli dan cantik. Hasil menakjubkan boleh didapati setelah menggunakan sistem ini secara tetap dan seperti yang diarahkan.

Pam vakum buah dada mengembangkan tisu buah dada dengan memvakum lemak dan cecair yang menyebabkan ia membesar. Keduanya, rangsangan berterusan daripada aktiviti pam mungkin akan menyebabkan peningkatan hormone wanita yang bertanggungjawab untuk tumbesaran buah dada, sama banyak seperti rangsangan hisapan yang membebaskan hormone spesifik seperti oxytocin. Pam vakum buah dada didatangkan bersama format diagram langkah demi langkah yang mudah serta krim.

Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. "Payudara ( buah dada ) mestilah WOW...MANTAP!!" barulah lelaki akan tewas dengan anda. Anda sebagai wanita ingin mempunyai buah dada yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai buah dada yang besar? Andakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz buah dada anda. Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.


SEBAGAI WANITA, TENTU ANDA INGINKAN:
* Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang menarik sehingga membuatkan
suami anda tak sabar-sabar nak balik dari pejabat.
* Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab anda KELIHATAN BEGITU MUDA.
* Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.
* Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class.
* Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya AGAK BESAR, TEGANG dan MANTAP.
* Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai menjaga tubuh badan anda.

Membesarkan, Menganjalkan Payudara & Mencantikkan Tubuh
Beauty Breast Pump merupakan mesin 2 dalam 1 iaitu pengurut pembesaran payudara dan juga membentuk tubuh badan agar pejal selain menghilangkan selulit. Ia merupakan produk yang dinantikan oleh kaum wanita. Dengan penggunaan mesin ini, payudara kembali kencang, padat dan anjal tanpa perlu melalui proses pembedahan selain badan lebih langsing dan terbentuk. Mesin ini amat mudah dikendalikan dan kesan perubahan boleh dilihat selepas 4 kali penggunaan.
Keistimewaan Beauty & Breast Pump
• Membesar dan memejalkan payudara khususnya wanita selepas bersalin.
• Mencantik dan melangsingkan tubuh badan.
• Untuk kesan efektif, gunakan bersama Breast Cream untuk membesarkan dan menegangkan payudara


Cara Penggunaan
• Bagi rawatan pembesaran dan penegangan payudara, gunakan bekas penyedut besar.
Lakukan rawatan dalam 15-20 minit bagi sebelah payudara untuk sekali sesi.
Untuk rawatan susulan, amalkan 3 kali seminggu secara berselang seli untuk kesan terbaik.
• Bagi rawatan pelangsingan, lakukan rawatan ini 30-60 minit sekali sesi.
• Untuk rawatan susulan, lakukan 3 kali seminggu secara beselang-seli untuk mendapat kesan terbaik.


Kandungan:
1 set charger
1 set pump eletronik
1 cup size L
1 cup size M
1 beg
TESTIMONI
kak rozita puchong 013-6348....
saya dah pakai mcm2 barang dah..ada yang sapu,makan dan mcm2 lagi dah...kemudian saya cuba breast pump ni..sekarang dah hampir sebulan saya pakai..hasilnya mmg ternyata amat berkesan...di samping itu saya juga amalkan kapsul payudara..

suhana penang 019-4670....
saya pernah terbaca tentang breast pump ni...ada mcm2 jenis org jual..ada yang mahal..ada yang murah...tapi biasalah kan kita mesti pilih yang murah..pada saya murah ke mahal tu no 2..yang penting keberkesannya...harganya mmg agak mahal..tapi saya rasa impian saya dah tercapai....its take time..but its works..

PERHATIAN!!!
BERHATI2 TERHADAP PRODUK TIRUAN YANG DIJUAL MURAH DI PASARAN.PASTIKAN BARANG YANG ANDA TERIMA SAMA SEPERTI YANG DINYATAKAN.THANX U

Harga:
Harga Pasaran RM399
Harga Jualan Internet RM289 (Anda jimat RM120!)
PERCUMA 2 PCS SABUN BURST FIRMING UNTUK PAYUDARA
(Untuk pelanggan terawal)
Peringatan!!!
5 stok terawal sudah habis di jual.Tinggal 3 sahaja lagi
Tempahan masih di buka!!
MORE INFO KLIK DISINI

CARA MEMBUAT TEMPAHANTempahan boleh dibuat melalui:-Maybank2u.com / Maybank Atm Cash DepositCimbClicks / Cimb Atm Cash Deposit
1. Bankin RM289.00 ke Akaun :155015219871 MAYBAN
2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)
3. Sms / Call : 0173468224

Berikan butiran lengkap berikut :Nama andaAlamat AndaBank InJumlah TransaksiMasa transaksiTarikh transaksiKod Produk : BBP
Contoh :-
Daniel ashrafflot 1768 ampang hilirt 68200,Bandar Baru ampang SelangorMaybank
RM289.0010.00AM 18.01.2010BBP
MORE INFO N MORE PRODUK-KLIK DI SINI

CASH N DELIVERY-SEREMBAN-KUALA LUMPUR-SELANGOR-MELAKA-SEGAMAT
(APPOINTMENT DAN HARI TERTENTU SAHAJA)
ORDER ONLINE-MALAYSIA(FREE POS LAJU)-BRUNEI-SINGAPORE-INDONESIA DLL
CARA PENGHANTARAN ONLINE-BY POS LAJU,DI BUNGKUS DENGAN SELAMAT DAN RAHSIA,TIADA SIAPA PUN TAHU ISI DI DALAM,ADA SERVICE SECRET ADRESS DAN SECRET NAME(ATAS PERMINTAAN PELANGGAN)-DI JAMIN SAMPAI ESOK
MORE INFO KLIK DISINI
Back to top Go down
View user profile
putera



Posts : 112
Join date : 24/03/2011

PostSubject: Re: Pengedar Beauty Breast Pump Elektronik(ORIGINAL) Untuk Besarkan Payudara   Mon May 09, 2011 2:02 pm

SPECIAL OFFER TODAY!!! APA YG PERLU HANYA SMS ATAU CALL UTK HARAG DISKAUN HEBAT!!
Back to top Go down
View user profile
 
Pengedar Beauty Breast Pump Elektronik(ORIGINAL) Untuk Besarkan Payudara
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» How to detect Pump and Dump
» Pump and dump king Nimal Perera
» ALS engineering distributors in pumps
» Kawda enne Math ekka
» EPF Lose Billions As Central Bank Buys Over Valued Shares In An Insider Trading Racket

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
JBMalaysia :: Jual Barang :: Kecantikan dan Kesihatan-
Jump to: